News

 • 18 Dec
  2018

  Bij het onderhoud van installaties en machines opent Industry 4.0 de deuren om data te laten spreken en de onderhoudsingenieurs te ondersteunen bij het nemen van onderhoudsbeslissingen.

 • 14 Oct
  2018

  Met Rimses kan, aan de hand van een model en machine learning, onderhoud tijdig ingepland worden.

 • 07 Jun
  2018

  Realdolmen brengt Rimses 6.5 uit. Met deze versie sluiten we aan bij een steeds groter gebruik van mobiele applicaties, ook in de onderhoudswereld. Met mobiele controlelijsten en metingen is de juiste informatie meteen beschikbaar voor bijsturing van het onderhoud.

   

 • 10 Aug
  2017

  Realdolmen brengt Rimses 6.4 uit. Naast uitgebreide functionaliteit blijft het Rimses team samen met haar klanten focussen op gebruiksvriendelijkheid. Daarvan geeft ook deze release weer blijk. Deze Rimses versie is niet alleen vanaf nu beschikbaar voor klanten maar biedt ook goede instapmogelijkheden voor bedrijven die hun processen op vlak van onderhoud eenvoudig maar goed willen ondersteunen.

 • 20 Mar
  2017

  “The Industrial Internet of Things” is vandaag een grote hype in de technisch-industriële wereld en de procesindustrie. Tegelijk zorgt het voor een van de grootste uitdagingen van de laatste jaren in de branche: de digitale transformatie van de onderhoudssector.

Pages